17 Mayıs 2014 Cumartesi

Bil102u Temel Bilgi Teknolojileri 2 Hocalarının Hazırladığı Konu Anlatımı Videoları



Bil102u Temel Bilgi Teknolojileri 2 Hocalarının Hazırladığı Konu Anlatımı Videoları

Not: Kırmızı ile yazılmış yerlerden (%90) soru çıkabilir, dikkatli seyredelim gerekiyorsa notlar alalım.

Açıklama 1): Bil102u Temel Bilgi Teknolojileri 2 Dersine ait 1. Sınıf Bahar Dönemi Dersine ait Ders Hocalarının Hazırladığı Konu Anlatımı Videolarıdır.
Not: Kırmızı ile yazılmış yerlerden (%90) soru çıkabilir, dikkatli seyredelim gerekiyorsa notlar alalım.
Açıklama 2: Youtube dan seyredemeyenler,
1)android cep telefonu veya tablet kullanıyorsa Google Play den ücretsiz Hotspot Shield VPN uygulamasını yükleyip seyredebilir, Ama önce Hotspot Shield VPN ugulamasını çalıştırmalısınız kurduktan sonra Kalkan üzerindeki Ay yeşile dönmeli.
2)Bilgisayardan bağlananlar ise Google Chrome eklentisi olan ZenMate Chrome eklentisini yükleyerek sorunsuzca seyredebilirler. Kalkan yeşilken youtube seyredebilirisniz, özel banka işlemi yapacaksanız kalkan resmini off konumuna alın ama yeşil yapmak için on konumuna gecerken şifre sorabilir onun için ilk başta verilen şifreyi bir kenara kaydedin lazım olacak size çünkü.
Not: Youtube dan seyredemeyenler,

  1. Android cep telefonu veya tablet kullanıyorsa: Google Play den ücretsiz Hotspot Shield VPN uygulamasını yükleyip seyredebilir, Ama önce Hotspot Shield VPN ugulamasını çalıştırmalısınız kurduktan sonra Kalkan üzerindeki Ay yeşile dönmeli.
  2. Bilgisayardan bağlananlar ise Google Chrome eklentisi olan ZenMate Chrome eklentisini yükleyerek sorunsuzca seyredebilirler. Kalkan yeşilken youtube seyredebilirisniz, özel banka işlemi yapacaksanız kalkan resmini off konumuna alın ama yeşil yapmak için on konumuna gecerken şifre sorabilir onun için ilk başta verilen şifreyi bir kenara kaydedin lazım olacak size çünkü.
Alıntıdır: https://www.facebook.com/notes/k%C3%BCt%C3%BCphane-ilahiyat-1-s%C4%B1n%C4%B1f-/bil102u-temel-bilgi-teknolojileri-2-hocalar%C4%B1n%C4%B1n-haz%C4%B1rlad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-konu-anlat%C4%B1m%C4%B1-videol/624615074288194

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder